En un principi aquesta travessa havia de ser en solitari, però gràcies a Internet i concretament al IRC vaig trobar un parell de companys per aquesta petita aventura.
Com ? , que no sabeu el que és això del IRC ???? Ostres tiu!! Donçs no saps el que et perds home/dona! L'IRC (Internet Relay Chat) és un sistema que permet mantenir converses per escrit en temps real, osigui que tu t'endolles i pots 'parlar' amb gent de tot el mon i part de l'extranger. En concret jo sempre sóc al canal #catalunya de IRCnet. Si em voleu buscar ara ja sabeu on ho podreu fer. I si encara no tens clar com funciona això del IRC el millor que pots fer es anar a laWEB DEL CANAL CATALUNYA i ja veuràs quina guapada !!
Bé, ara que ja he fet la propaganda de rigor seguim amb lo nostre... El primer que es va apuntar va ser en Panda, tot i que va adoptar la cómode decisió d'afegir-se a partir de Tavertet, just al costat del seu poble, per la qual cosa nomes faria uns 60 dels 200 km totals. Tot i així la seva idea em va semblar molt bé de manera que vàrem començar a coordinar el tema de les dates.
Per altre banda, uns pocs dies abants de marxar vaig enviar un mail a tota la colla del IRC explicant que marxava de vacances i tb el que pensava fer. Tot i que el mail era senzillamnet informatiu hi va haber gent que va pensar que estava buscant gent que volgués venir. Sugui com sigui el fet és que en Coyot va contactar amb mi pq estava força interessat en el tema i estava disposat a unir-se a l'expedició.
I així va ser. Tot i les presses per poder-ho enllestir tot, al final d'una persona que en principi havia de fer el camí vàrem passar a ser tres: Coyot, Hogol i Panda.