Benvinguts a la web de Hogol 97'. Per començar em presentaré: sóc en Hogol, visc a Barcelona i tinc 29 anys (de moment).Com podreu veure m'agrada molt caminar i encara més córrer. També m'agrada molt la música però això ja és una altre web...
El que aquí veureu son les meves vacances (les de l'any 97). Diguem que aquestes vacances han estat un xic 'alternatives'. La qüestió és que aquest any he anat des de Barcelona fins a Banyoles caminant... uns 200 km en 10 dies.

Ara , que potser el millor és començar pel principi, per com va sorgir la idea de fer una cosa així. De fet no va ser massa rebuscada. La cosa comença l'any 95 quan estava pensant qué fer per vacances. Vaig pensar en anar a algún lloc de Catalunya turisticament atractiu i on no hagués estat mai. La millor opció va ser Banyoles. El problema era que si feia un viatge convencional en tres dies ja m'haria acabat la visita i tornaria a estar penjat... De manera que vaig començar a pensar que el millor seria allargar el viatge, fins arribar a la idea de anar-hi caminant cosa que evidentment canviava tot el plantejament del viatge. Primer, es clar pel fet d'anar caminant, però també pel fet que d'aquesta manera el que esdevenia realment important era el viatge en si i no el lloc de destí.

Això va ser el que em va acabar de convèncer per fer-ho: coneixer realment els camins i la geografia del nostre pais, sense limitar-se a visitar aquest o aquell monument o indret.
Per altre banda també està l'esperit d'aventura i el repte de saber si ho podria fer.
Així com veieu va existir una expedició Hogol 95' , la qual va ser un fracàs estrepitós pq dels 200 km previstos nomes en vaig fer 50.
Aquesta espina l'he tingut clavada tot aquest temps i aquest any vaig decidir que me l'havia de treure.