Projectes

 

Març-98:

Un cop gravada la versió de Satriani la nostre intenció és gravar un altre tema propi. La que té més opcions és 'Distancia' , una cançó amb un aire molt semblant a 'Lágrimas'. De fet la cançó ja està feta i tan sols queda acabar de polir la bateria i posar-se a gravar-la. Si tot va bé en un parell de setmanes podria estar enllestida.

Decembre-97:

A finals d'any tenim previst d'acabar la gravació d'una nova versió. En aquest cas es tracta del tema 'Always with me, always with you' de Joe Satriani.
La bateria i el baix han estat sequenciats pel Toni i ja estan gravats. Joan també ha gravat la seva part de guitarra d'acompanyament i a hores d'ara només resta que en Toni gravi la guitarra solista.
Si podem enllestir-la abants de Cap d'any haurem batut el record de gravar una sola cançó per any!!!

 

Juny-97:

Tenim en projecte de gravació fins a tres temes: 'Neo Geo', 'Tren' i 'Distancia'.

Neo Geo és una cançó composada per mí. Els teclats i la guitarra son meus, tot i que la guitarra la tocarà el Toni. La bateria la vaig començar jo i el Josep em va ajudar a acabar-la i polir-la. El tema va nèixer cap a l'any 93 (mentre estàvem gravant 'Dolça Tempesta'), dura uns tres minuts (per fí una de curteta!!) i porta un rotllo més aviat simfonic-progressiu.

La cançó del Tren també te força anys, si no recordo malament la vàrem començar a tocar a principis del 94. Aquest és un tema del Toni, totes les guitarres les ha tret ell i també ha programat la bateria, i porta un aire força 'Satrianero'.

Finàlment, la cançó de la Distancia (el títol encara no està decidit), és juntament amb 'Lágrimas' el primer tema que el Toni es va treure pel volts del 93, just al començar a venir amb nosaltres. Igual que 'Lágrimas', aquesta és una cançó tipus balada.
A més estem intentant posar-li lletra i convèncer a una amiga nostre per que la canti, de manera que aleshores tindriem una versió instrumental i una altre amb veu.