Avui és un dia clau pel nostre viatge i més tenint en compte l'estat en que ens trobem. La jornada d'avui és de 30 km i és la darrera etapa 'maratoniana'. Si avui arribem a Aiguafreda la meitat de la feina ja estarà feta. A partir d'aquí les jornades son més curtes i per tant més relaxades.

Ostres mil pel.les!!!

Ei Que son meves!!

Sortim pels volts de les 8 i jo des de un bon principi ja no em trobo bé. Al principi em penso que és pq encara estic fred i que encara no he agafat el ritme. En Coyot en canvi va com una moto. Es posa davant i jo amb prou feines el vaig seguint. El camí no és gaire difícil però a mi s'hem fa cada cop cada cop més fotut. No dic res però penso que segur que no arribem a Aiguafreda...
Em fan mal els peus i a les baixades o passo fatal. Les pujades en canvi les faig força bé. A les 13:00 tocades arribem a Sant Feliu de Codines (16 km aprox.) i allí de seguida acordem de no seguir cap a Aiguafreda. Busquem un restaurant i dinem. Allí comencem a paralar sobre la situació del viatge. El Coyot comença a insinuar tímidament que potser el millor seria tornar a casa. Jo estic molt malament i també penso en el que podriem fer.
Bàsicament hi ha tres opcions:
1) Seguir endevant (?????)
2) Parar uns dies i seguir
3) Tornar a casa.
El problema del Coyot son els peus i opina que un parell de dies no seria prou per solucionar-ho, per la qual cosa el final escull l'opció 3.
Em pregunta que vull fer jo i la veritat és que no ho se. Estic malament però em repateija deixar-ho còrrer tot! Finàlment decideixo passar la nit a Sant Feliu i si l'endemà em trobo millor intentar seguir.
Després dinar acompanyo a Coyot a la parada d'autobus que el durà de tornada a casa i allí ens acomiadem. :(

St. Feliu Codines
Un cop sol busco allotjament i després m'arrastro fins a la farmàcia (menys mal que és a prop !). Allí hem donen una mena d'esparadrap especial per les bullofes. Ostres nanus! Aleshores no ho sabia, però això em va salvar els peus i el viatge!
Aquella nit també és moguda però cada cop em costa menys dormir.