S. Julià
Animu tiu!! Que tens uns collons com un piano!
Aquest és el sisé dia de marxa. Porto més de 100 km i la meitat de dies de viatge. Ahir a més a més vaig recuperar la jornada endarrerida. Aquesta nit he dormit de conya, i per si fos poc avui només haig de caminar 11 km !! Però si això és una miséria... :)
El que faré és descansar tot el matí i després de dinar marxaré cap a Vilanova de Sau. Ah!!! la vida es bella!!. Es nota que estic de bon humor? Fins i tot he arribat a un acord amb els meus peus: jo no els emprenyo i ells no m'emprenyen a mi! (no està mal...)

San Tornemi...
La la la lara. Son les tres de la taaaardaaa i comença a caminar cap a Vilanova de Sau. Però de tranki eh? Sense pressa, aturant-se per olorar les floretes. Però ai! de vegades el destí dels homes es pot torçar pel desig d'algun déu aborrit.
Thor, el déu del tro estava allà dalt mort de fàstic pq no foten res de bo a la tele a l'estiu i tot de sobte veu al pobre Hogol caminat tot alegre i content. Aleshores comença a riure i riure, tant que fins en Hogol l'escolta. S'atura i mira al cel. Tot ell és cobert de núvols, se sent un tro i li cau una gota d'aigua just a la punta del nas!

S. Llorençs dels Serdans
A sobre, s'avacina la tormenta

Les Guilleries
Em cago en la puta, collons! Avui que podia anar de tranki... ostres quin mal rollo! Apa vinga! Comença la cursa boja per veure qui arriba abants, si jo o la pluja. Així em passo una bona estona, caminant en plan marxador olimpic! Després m'aturo un moment i miro al cel. Eiiii sembla que la tormenta marxa cap a un altre lloc! Per celebrar-ho em trec la motxil.la per beure una mica d'aigua. Però just en aquell moment.... BRUMMMMMM BRUMMMM Vale, vale! ja pillo la indirecta! Quina merda de temps home!

Menys mal que ja arribo...

I aquí com es podrà pujar?
Bé, donçs així tota la tarda, eh? Quan sembla que escampa m'aturo per descansar i just aleshores comença a tronar altre cop! Ja ja ja...
Donçs a mi no em fa gràcia home!

Ahhh no!
Per aquí no baixo!
Per la vostra tranquilitat us diré que al final no va ploure! Te mira! La qüestió és putejar-me
Eiii , però no marxeu ancara pq ara ve la part la de casa de colónies. Toma ya!! Quina festa que estarán fotent! Si estic a 1 Km i ja se sent la música! Ja veig que avui dormiré poc...
Quan al final arribo resulta que la noia que s'encarrega no ha arribat encara, de manera que m'espero a fora. Allí començo a veure tot el bestiar (nens) que habiten aquella casa del terror!! Petits monstres de no més de 13 anys, però amb un vocabulari força 'cultivat' : 'A tomar por culo!','Que te jodan', 'Has pagao pa el strip-tease desta noche?'.
Mande lo queeee? strip-tease i tot? Donçs com no s'ho pintin...
Finàlment arriba la Iolanda (la noia que ha soportar aquesta càrrega cada dia) i em porta a la meva habitació, molt inteligentment situada a l'altre punta de la marabunta! Es aleshores quan m'explica que aquesta munio d'angelets son els fills de dones empresonades i per tant em recomana que tanqui la porta amb clau!??!!!