JR - Demà acabaré d'una vegada amb el teu germà Cliff, ja ja ja !
Pamela - Aixos és el que tu voldries però en Bobby t'ho impedirà!
JR - En Bobby ?? JA JA ! Prous problemes te el teu marit per ....

Interrumpim momentaneament l'emmissió per conectar en directe amb Santa Pau, comarca de la Garrotxa on ens informa Josep Solc...
Bona tarda des de Santa Pau! Sembla que la parella d'intrèpids excursionistes que estan intentant arribar a Banyoles tenen greus problemes... Efectivament, un dels dos components es troba en un estat físic lamentable. El seu nom sembla que és Hogol però això ho hem de confirmar.
Segons informa l'agència EFE, els dos excursionistes hurien sortit de Les Presses cap a les 8 del matí amb direcció a Santa Pau amb l'intenció, si és possible d'arribar avui mateix a Banyoles i no demà com estava previst.
Sembla però que ja de bon principi en Hogol no es trobava massa bé i ha començat a quedar-se enrera mentre que en Panda anava caminat com si res.
Com deiem al principi de la conexió l'estat d'esgotament de Hogol era notable, sense saber de moment les possibles causes ja que fins ara no habia tingut masses problemes per fer jornades molt més dures que aquestes.
Ah però un moment perque ara arriben els dos protagonistes! Intentarem que facin alguna declaració...
SOLC: Senyor Hogol: com es troba?
HOGOL: Ostres tiu, malament molt malament, que no puc fer una passa més home!
SOLC: Està pensant potser en la retirada?
HOGOL: De que vas home? Marxar ara que ja quasi hem arribat? Anda YA!!
SOLC: Senyor Panda, vosté anava amb ell... A que creu que és degut aquest defalliment sobtat?
PANDA: Pues ni idea tu... ahir varem fer 20 km de conya. Bé després es va posar a còrrer pel mig del poble, però no crec que sigui això...
SOLC: Creu que el seu company serà capaç de seguir el viatge fins a Banyoles??
PANDA: I jo que se?? Que aquests de Can Fanga estan sonats home!!
SOLC: Quin son els seus plans a partir d'ara senyor Hogol?
HOGOL: Home, ara per ara ens quedarem a Santa Pau la resta del dia per recuperar forces i poder seguir demà. Tenim una habitació de conya i volem anar a visitar una mica el poble que és molt guai! Es una mica com Rupit però per mí més bonic encara. Llàstima que estigui tant cansat pq si no podria visitar-lo millor. Segur que tornaré algun altre dia per veure-ho tot com cal!

Santa Pau i una ombra