Ostres Panda com ronques!! Que no m'has deixat dormir!
Comença una nova etapa de l'aventura de pa sucat amb oli. La jornada d'avui: Rupit-Les Preses (21 Km). La idea és fer unes 3/4 parts pel matí i la resta per la tarda, després d'haber dinat, tot esperant que baixi una mica el sól.

Un refugi nuclear???
Sortim ben aviat i sembla que el temps no es presenta massa amistós. Per acabar de rematar-ho, el camí està molt mal assenyalat i constantment hem d'estar mirant quin és el camí correcte. El final, evidentment ens equivoquem i seguim un camí incorrecte. Força estona més tard arribem a una casa de pagés on una dona ens diu que aquest no és el camí del GR, però que podem seguir una pista que ens portarà de tornada a ell sense haber de recular.

Explorant el terreny
Efectivament, després de caminar una força estona més, acabem per trobar el GR! El problema és que no tenim cap punt de referència i no sabem si hem fet molta volta o no. El camí és força maco i ample i gràcies als nuvols no passem gens de calor.
Aprop ja del migdia arribem a Falgars, que està aproximadament a la meitat del camí. Decidim seguir endevant una mica més. Quan veiem que el camí comença a baixar fort cap a la vall fem una parada a Sant Miquel de Falgars per dinar. Des de aquí hi ha una vista espectacular de tota la vall d'en Bas.

Ei, si els robem arribariem abants...
Després d'haber jalat i reposat, comencem a baixar. Els núvols tornen a amenaçar-nos altre cop i sentim trons i veiem llamps! Yeah! Nova prova puntuable pel campionat del món!
El cel es negrissim i la tempesta cada cop s'apropa més a nosaltres. I clar, no podia ser d'latre manera... just quan entrem al poble comença a diluviar. Corrents busquem un bar on poder-nos refugiar i un cop que ho fem para de ploure! Vale ya amb la conya no?? Només ha plogut 5 minuts! però ens ha enganxat de ple!

Algun dia tot això serà teu fill meu!
Un cop instal.lats (en aquest cas en una casa de colonies, però aquesta com déu mana eh? sense nens 'especials') Sortim una estona al carrer, moment que el senyor PANDA_MES_XULO_QUE_NINGU es riu notablement del meu caminar indecís i insinua que estic tan fet pols que segur que no puc fer un sprint de 50 metres! Davant d'aquesta insinuació, el senyor HOGOL_JO_SOC_MES_XULO_QUE_TU respón amb un repte formal, moment que aprofita en PAnda per sortir escopetejat, i clar en Hogol darrera seu enpaitant-lo.
El resultat final ja us el podeu imaginar: en Hogol acaba de destrossar els seus pobres peus, mentre que Panda arriba primer a la meta amb tota comoditat, admirat això sí per l'esforç sobre-humà que acaba de presenciar per part del seu company de viatge :)