Philis és el nom curt que li donen a Philadelphia. Es com Barna i Barcelona. Ho he posat així perque no em feu l'acudit fàcil del formatge.
Aquesta si que va ser una visita 'relampagu', gairebé va ser vist i no vist. La veritat és que el temps no ens va acompanyar gens, perque tot i que no plovia la temperatura era de 1º sobre zero.

L'unic que vàrem visitar va ser la famosa 'Liberty Bell', aquella campana que s'els va caure per l'escala i es va quedar feta pols. El cas es que per contres de tirar-la la van posar en una sal.la molt maca pq la gent la pogués veure. Conclusions? Foten negoci de quansevol burrada? Amb una campana catalana això no hauria passat? I posant una mica de loctite?
En fi... cadascú pot dir la seva.

Com que era l'hora de dinar, vàrem entrar en un centre comercial just al costat de l'esmentada campana esquerdada. Aquí em va passar una de les anecdotes més gracioses del viatge. En apropem a un fast-food i comencem a demanar cadascú el que vol pendre. Jo demano el tiberi sense problema i per no complicar-me la vida per beure demano una coca-cola. Jeje això és internacional osigui que no hi haura cap problema. Si si... li dic al tiu : 'Coke!' i ell em contesta : 'bottle or can?'
Eh????? El tiu em va dir si volia llauna i botella, però parlava tant tancat que no em vaig enterar de res! De manera que vaig imaginar que em demanava si la volia gran o petita, de manera que li vaig contestar: 'Medium!
Jajajaja, el pobre tiu es va quedar fet pols, i durant un moment ens vàrem quedant miranr l'un a l'altre amb una expresió que deia claramant: 'tiu: no tinc ni puta idea del que em dius!!' Menys mal que ell finàlment va reaccionar i em va preguntar: 'small or large?'
Large, large!! (buffff menus mal).
El que no acabo de compendre és de qué dimonis devia riure tota la gent que feia cua rera meu...