Primera parada: Mount Vernon. Aquesta és la casa del primer president dels Estats Units: el senyor George Washington.
Com podeu veure, el tiu no vivia gens malament. Una de les coses curioses que podem trobar aquí és que ràpidament et pots fer una idea del teu nivell d'angés. Perqué? Donçs molt fàcil: La visita a la casa és comentada. En cada habitació hi ha un guia que explica les particularitats de la cambra. La part lúdica de tot això és que al ser persones diferents, lògicament la seva parla també varia, amb la qual cosa pots passar d'una comprensió del 90 % a una del 5 % (que és el que em va passar a mi).El que vaig trobar a faltar va ser un full a la sortida amb la puntuació final en funció dels encerts, pero en fi...

Els nord-americans es senten molt orgullosos de la seva història, de manera que el que us aconsello és que quan escolteu que diuen que la peça més antiga de la casa té gairebé 200 anys tingueu la delicadesa de no petar-vos de riure. Encara és un país molt jove.
La segona foto pertany al petit port de la finca. Això que veieu no és el mar sino el riu Potomac ('patómic' en angles). Diguem que és una mena de riu Ebre pero a lo bestia.

Ah si! Això de fet és l'entrada a la finca, amb la botigueta de souvenirs al fons on van tots els carallots a gastar-se els calers en alguna cosa inútil.
Ejem... jo també vaig comprar.