A mi és que m'agrada molt la natura (per això al bosc no juguis amb foc!!) i quan vaig veure el Potomac per primer cop és que vaig flipar! Aquesta gent no sols fot les ciutats a lo béstia: també fa els rius a lo béstia, o ja estava fet quan varen arribar?

Ara bé! i si tot és una enganyifa? I si aquesta part del riu és en realitat una entrada del mar? (com passa amb els fiordos a Escandinavia). Per respondre a aquesta pregunta el més fàcil és ficar el dit al riu i tastar l'aigua a veure si és dolça o salada.

El problema és que no la vaig tastar l'aigua. Es que estava tant engrescat fent fotos que al final em vaig oblidar. Osigui que el misteri segueix viu.

Un altre cosa curiosa és que si el riu es tant ganso haurien de poder navegar super-petrolers i portaavions atómics no? Pos no! Mireu que és l'unic que vaig trobar: un vaixell d'aquells tipics del riu Missippi (també susceptible de ser un frau?). Diguem que es la versió de la Santa Maria del port de Barcelona però més maco. Si bé, més maco potser si, pero amb això es pot descobrir Amèrica? Ah, ja deia jo!